Fedezd fel a cikk marketing tippeket, amelyek valóban működnek

Fedezd fel a cikk marketing tippeket, amelyek valóban működnek

Rengeteg olyan cikkmarketing taktika létezik, amiről nem igazán tudsz, de ez nem azért van, mert túl nehéz megtanulni őket. Az igazság az, hogy a legtöbb forrás, amit megnézel, csak ugyanazokat a régi sorokat nyomja rád. Ebben a cikkben néhány olyan dolgot fogunk bemutatni a cikkmarketingről, amit sehol máshol nem találsz.


Győződj meg róla, hogy az anyagod a jövőben is releváns lesz. Kerüld el, hogy olyan dolgokat írj, amelyek csak ma igazak. Egy olyan cikk, ami egy év múlva is hasznos lesz, nem pazarolja a sávszélességet. Ha a régebbi cikkeid nem túlságosan elavultak, és fenntartják az olvasó érdeklődését, arra fogják ösztönözni a közönségedet, hogy keresse meg az újabb munkáidat, ami az oldaladon tartja őket és leköti őket.


Sokan úgy döntenek, hogy saját maguk írják meg az affiliate jelölő cikkek szövegét, remélve, hogy azok hatékonyak lesznek a forgalom növelésében vagy a termékek eladásában. Ne feledd mindig, hogy az íráshoz tehetség kell. A nyelvtan és az írásjelek könnyen jöhetnek neked. Talán még a költői eszközöket is képes leszel felismerni. Az írás azonban bizonyos mértékű természetes képességeket igényel. Ez több mint könyvintelligencia, ez egy művészet.


Ha hivatkozol a tartalomra, ne duplikáld a tartalmat. Ez büntetni fogja a keresési eredményekben elfoglalt pozíciódat. Ha több helyen is szükség van a tartalomra, használj különböző hivatkozásokat, vagy módosítsd kissé a tartalmát. Mindig tegyél meg mindent azért, hogy érdekes és minőségi tartalmat kínálj a webhelyeden.


Ha a célközönségének saját szakzsargonja vagy szlengkifejezései vannak, használd ezeket szabadon a cikkeidben. Ez nem csak azért fog tetszeni nekik, mert megértik, amit mondasz, hanem azért is, mert ezáltal úgy érzik, hogy inkább az ő egyedi csoportjukhoz tartozol.


Küldj be minél több minőségi cikket. Ha bloghálózatokon teszed közzé a cikkeidet, akkor következetesen és rendszeresen küldd be a munkáidat. Ha egyetlen kulcsszóra összpontosítasz, akkor több, az adott kulcsszó köré épülő cikkre lesz szükséged. Versenyképes kulcsszavak esetében legalább öt cikket kell beküldeni a könyvtárakba, a nyilvános bloghálózatokba pedig tízet, ha jó eredményeket akar elérni. Ezt kövesd legalább ötven, magánblogokba írt bejegyzéssel, hogy tovább javítsd a rangsorolásodat.


Ahhoz, hogy jobban kapcsolódj az olvasókhoz egy cikkmarketing-programban, összpontosíts a cikkeidben arra, hogy egy problémát oldj meg számukra. Ez átfogó célt és témát ad a cikkednek, és az olvasók értékelni fogják. Egy problémamegoldó cikk nem csak az olvasókkal való kapcsolatát fogja növelni, hanem finoman a termékei vagy szolgáltatásai megvásárlása felé tereli őket.


Legyél óvatos, amikor sok cikk könyvtárhoz csatlakozol. Előfordulhat, hogy némelyik valójában ugyanaz a végső könyvtár, különböző oldalakkal szétszórva, a nagyobb webes jelenlét érdekében. Ez azt jelenti, hogy a végén lehet, hogy csak önmagaddal versenyzel az olvasókért, és ez hatalmas idő- és erőfeszítés pocsékolás.


A cikkmarketinggel kapcsolatos információk nem igazán ritkák; csak a legtöbb író manapság lusta, és csak azt mondja el, amit fejből tud. Ez a cikk egy kicsit mélyebbre ásott, és többet tárt fel a cikkmarketingről, mint amit máshol találtál. Használd fel ezeket az információkat az előnyödre, és bővítsd a vállalkozásodat.

© Copyright gdpr adatvédelmi tisztviselő