Szőnyegtisztítás: Tippek és trükkök a vállalatokkal való kapcsolattartáshoz

Szőnyegtisztítás: Tippek és trükkök a vállalatokkal való kapcsolattartáshoz

Látta a reklámokat és hirdetéseket. Szóról szájról hallottál róluk. Bárhová fordulsz, valaki vagy valami megemlíti a szőnyegtisztító szolgáltatásokat. A szőnyegtisztító szolgáltatás hasznos lehet a szőnyeg külső megjelenésének helyreállításában és a foltok eltávolításában, de a használat igénybevétele nehéz lehet. A következő cikk elolvasásával távolítsa el a felmerülő nehézségeket.

Takarítás közben koncentrálja figyelmének nagy részét a foltokra, ahol az emberek ülnek, mint a kanapé előtt. Ezek általában azok a foltok, ahol tisztításkor a legtöbb szennyeződést, szennyeződést és baktériumot találja meg. Futjon ezeken a területeken legalább háromszor, amikor porszívózik.

Kerülje, hogy a szőnyege túl nedves legyen. Előzetesen kezelje a foltokat, és ne hosszabb ideig próbáljon megtisztítani a szőnyeget egy területről szőnyegtisztítóval. Bizonyos típusú szőnyegek több vizet tartanak fenn, mint mások. Hagyja az egyes területeket teljesen megszáradni, mielőtt a tisztítószert makacs foltokkal többször futtatja.

A nehéz foltokat a szakembereknek kell hagyni. A szőnyeg-szakemberek tudják, hogyan lehet eltávolítani a foltokat, beleértve a vért, viaszt, borot vagy más súlyos foltokat. Meg tudják csinálni anélkül, hogy károsítanák a szőnyeget, ami pénzt és időt takaríthat meg.

Gőztisztító kölcsönzése nagyszerű módja annak, hogy tisztán tartsa a szőnyeget. A legtöbb nagy üzletben vannak gőztisztítók, amelyeket kölcsön lehet kölcsönözni vagy kölcsönözni. Tervezze meg, hogy évente kétszer vagy háromszor bérel egy gőztisztítót, hogy alaposan megtisztítsa a szőnyeget, vagy béreljen egyet, ha nehezen tudja megszabadulni a folttól.

A vállalatok rövid listájának kiválasztásakor kérjen tőlük referenciákat az elégedett vásárlóktól. Ezek lehetnek olyan vállalkozások, amelyek szerződést kötnek, hogy gyakran jussanak be, vagy lakossági ügyfelek, akik egyszer vagy kétszer bérelték őket. Ne csak fogadja el a listát, hanem kövesse nyomon, hívjon néhány embert a listára, hogy megismételje a társaság igényeinek érvényességét.

A professzionális szőnyegtisztító cégeknek teljes bizonyítvánnyal kell rendelkezniük az ILCRC-től. Ezt világszerte elismerték. Ez feltétlenül szükséges, ha a szőnyegen még mindig van garancia. Ha nincs tanúsítás, a gyártó érvénytelenítheti a szőnyegre vonatkozó jótállását.

Kérdezze meg a leendő szőnyegtisztító cégeket az általuk használt szagtalanítók típusairól. Sok szőnyegszag-eltávolító anyag csak illat és szódabikarbóna keveréke van. A szódabikarbóna egyszerű használata nagy dollárt takaríthat meg. Használjon illóolajokat a szódabikarbónaval, hogy kellemes aromát hozzon létre.

A Kereskedelmi Kamara nagyszerű forrás a neves szőnyegtisztítók megtalálására a környéken. Megmondhatják, hogy mely vállalatok működnek helyi szinten, és benyújthatnak panaszlistákat, amelyeket megnézhet. Ez növeli esélyét arra, hogy kiváló szolgáltatást találjon.

A szőnyegtisztító szolgáltatás megválasztása nem lehet nehéz, de a rendelkezésre álló szolgáltatások száma miatt az lehet. Ezért vegye figyelembe a cikk szavát. Ez megkönnyíti a szőnyegtisztító szolgáltatás kiválasztását, és növeli annak esélyét, hogy olyan szolgáltatást szerezzen, amely a szőnyegen a legjobb munkát fogja végezni.


© Copyright gdpr adatvédelmi tisztviselő